کله جوش یا کال جوش یکی از غذاهای سنتی ایرانی است. که بسیاری به آن کل جوش نیز میگویند. کله جوش اصل با کشک، گردو و نعنا تهیه میشود.
گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم.
روغن را اضافه میکنیم و ظرف را روی حرارت قرار میدهیم و کوفته ریزهها را سرخ میکنیم.
نعناع را روی کوفته ریزهها میریزیم و یک تفت میدهیم.
در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زردچوبه به آن میزنیم.
6 لیوان (به ازای هر نفر یک لیوان) و کمی نمک داخل کوفته میریزیم و پیاز داغ را اضافه میکنیم و بعد از چند جوش که آب نصف شد کشک را به مخلوط اضافه میکنیم.
بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی حرارت برمیداریم کمی گردو به آن مخلوط میکنیم و در ظرف میکشیم.
درباره این سایت