بامیه یکی از شیرینی‌های ایرانی است. از مواد اولیه آن آرد، تخم مرغ و شکر است.

مواد لازم

مواد لازم برای تهیه شربت

  • 2 پیمانه شکر
  • 1 پیمانه آب
  •  پیمانه گلاب
  • 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • 1 قاشق چای خوری آبلیمو

مواد لازم برای شیرینی بامیه

  • 1 پیمانه آرد سفید
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 50 گرم کره
  • 2 قاشق غذاخوری شکر
  • 1 پیمانه آب
  • روغن به میزان لازم
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • شهد یا شربت غلیظ به میزان لازم

دستور العمل‌

طرز تهیه شربت بامیه

  • آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاید.

  • هنگامی که تمام شکر حل شد زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید.

  • پس از 10 دقیقه که جوشید شربت را از روی حرارت بردارید.

  • توجه داشته باشید که زمان اضافه کردن بامیه به شربت، شربت باید ولرم باشد.

طرز تهیه شیرینی بامیه

  • برای شروع آب و کره را در یک قابلمه تفلون و یا لعابی قرار دهید و آن را روی حرارت گاز بگذارید.

  • سپس شکر را اضافه کرده و اجازه دهید تا مخلوط بجوشد.

  • بعد جوشیدن ماده داخل قابلمه، همه آرد و نمک را داخل قابلمه ریخته و به سرعت با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید.

  • در ادامه و هنگامی که مخلوط به صورت خمیر در آمد و جمع شد، 2 قاشق از شربت را به مخلوط اضافه کرده و مجددا مخلوط را هم می‌زنیم.

  • این کار را به مدت 10 دقیقه ادامه دهید تا خمیر پخته و کاملا خود را بگیرد و در وسط ظرف جمع شود.

  • البته توجه داشته باشید که لطافت و نرمی خود را از دست ندهد.

  •  حالا وقت آن رسیده است که طرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خمیر خنک شود.

  • هنگامی که خمیر سرد شد، تخم مرغ‌ها یکی یکی اضافه کنید و با همزن برقی، هم بزنید تا به خورد خمیر برود.

  • هنگام اضافه کردن تخم مرغ دوم، 1/4 قاشق چایخوری وانیل به خمیر اضافه کرده و با خمیر مخلوط کنید.

  •  خمیر در این مرحله نه سفت است و نه خیلی نرم!

  • حالا خمیر را درون قیفی که سر آن یک ماسوره ستاره‌ای است، بریزید.

  • حالا یک ماهی‌تابه با دیواره بلند (اگر ندارید یک قابلمه) را با روغن پر کرده و هنگامیکه روغن داغ شد، بامیه‌ها را از قیف به درون روغن بیندازید.

  • اندازه مورد نیاز خود را برای بامیه انتخاب کنید و به کمک قیچی سر آن را ببرید.

  • بامیه‌ها را به صورت یکدست سرخ کنید و دائما آن را زیر و رو کنید.

  • هنگامی که بامیه‌ها تغییر رنگ دادن و طلایی رنگ شدند آن‌ها را از روغن خارج کنید.

  • سپس بامیه‌های سرخ شده را در شربتی که از قبل تهیه کرده و ولرم است قرار دهید.

  • در آخر بامیه‌ها باید حدود 1 تا 2 دقیقه درون شربت باقی بماند و سپس آن را خارج کنید.

  • بامیه را درون صافی و یا سبد قرار دهید تا شهد اضافی آن خارج شود.

  • می‌توانید روی بامیه را با مغز پسته و یا بادام تزیین کنید.

  • حالا بامیه شما آماده است نوش جان!


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها