شربت آلبالو یکی از خوشمزه ترین انواع شربت است که معمولا در ابتدای فصل تابستان تهیه می شود.
آلبالو را بشویید و دم و هسته آن را بگیرید.
نیمی از شکر را روی آلبالو بپاشید.
هم بزنید و بگذارید یک شبانه روز بماند.
اول صبح، یک لیتر آب را گرم کنید و همین که به جوش آمد آتش را خاموش کنید تا آب از جوش بیفتد، سپس آن را روی آلبالو بریزید.
نزدیک ظهر شربت را از پارچه و صافی بگذرانید و تفاله را فشار دهید تا آب آن گرفته شود.
آنگاه اجازه دهید شربت ته نشین شود.
سپس شربت صاف شده آن را در قابلمهای لعابی بریزید و بقیه شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم به جوش بیاورید و بگذارید چند جوش بزند.
شکر را در آب بریزید و بگذارید چند جوش بزند، اگر لازم دیدید آن را صاف کنید.
دم آلبالو را بگیرید، و بشویید و در یک کیسه ململ ببندید و بگذارید در شربت چند جوش بزند.
وقتی شربت به اندازه دلخواه رنگ و مزه گرفت کیسه آلبالو را از قابلمه بیرون بیاورید.
اغلب به شربت آلبالو وانیل میزنند ولی بهتر است اول شربت را بدون وانیل تهیه کرده و یک لیوان آن را با آب و یخ بنوشید، اگر عطر |آلبالو به نظرتان کافی نبود آنگاه به آن وانیل اضافه کنید.
درباره این سایت