ترشی لیته یکی از محبوب‌ترین انواع ترشی میان ما ایرانی‌هاست. در ادامه روش دوم درست کردن این ترشی خوشمزه را آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 10 عدد بادمجان متوسط
  • 20 حبه سیر
  • نصف گل کلم
  • فلفل سبز به مقدار لازم
  • 3 عدد هویج
  • نمک و زردچوبه به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • بادمجان‌ها را در فر یا کباب پز کبابی می‌کنیم تا کاملا پخته شود. (دقیقا مانند بادمجان کبابی میرزاقاسمی)

  • سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملا گرفته شود.

  • هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن گرفته شود.

  • گل کلم و سیر و فلفل را خرد می‌کنیم و نمک زده و روی پارچه می‌ریزیم تا آب آن‌ها هم گرفته شود. (نصف روز به همین حالت بمانند)

  • سپس بادمجان‌ها را ساطوری کرده و در ظرفی ریخته و همه مواد را به آن اضافه می‌کنیم و سرکه را روی آن می‌ریزیم.

  • این ترشی چون با بادمجان کبابی درست شده و عطر و طعم بادمجان کبابی را دارد ادویه ترشی در آن نمی‌ریزیم.

  • فقط کمی زردچوبه و سیاه دانه به آن اضافه می‌کنیم.

  • این لیته بسیار ملایم و خوش طعم است.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها