خورشت بامیه یک غذای سنتی در منطقه خاورمیانه و دریای مدیترانه است که معمولا برای تهیه آن از گوشت گوسفندی، بامیه و گوجه فرنگی، فلفل و پیاز استفاده می‌شود.

مواد لازم

  • 500 گرم گوشت ماهیچه یا 750 گرم گوشت با استخوان
  • 3 قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده
  • 750 گرم بامیه
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • نمک و فلفل و زرد چوبه

دستور العمل‌

  • گوشته را تکه‌تکه خرد می‌کنیم و سپس می‌شوییم و با پیاز سرخ کرده داخل قابلمه‌ای می‌ریزیم و در ظرف را می‌بندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود.

  • در این مرحله 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت می‌ریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود 1 لیوان گردد.

  • در صورتیکه با این مقدار آب گوشت پخته نشود مقداری آب به آن اضافه می‌کنیم.

  • برای اینکه بامیه لیز نشود نباید ته آن را گرفت و کمی چوب دم آن را کوتاه کنید.

  • در این مرحله بامیه را شسته و ظرف مناسبی را آب کرده می‌گذاریم جوش بیاید تا بامیه را درون آن بریزیم.

  • سپس کمی نمک به مخلوط اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم بامیه کمی بپزد. توجه داشته باشید که بامیه زیاد نپزد و لیز نشود.

  • در این مرحله بامیه را درون صافی می‌ریزیم و رب و آبلیمو و به حد کافی نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده و بعد از 2 تا 3 جوش بامیه را داخل خورشت می‌ریزیم.

  • سپس می‌گذاریم چند جوش بزند تا جا بیفتد.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها