خورشت بامیه یک غذای سنتی در منطقه خاورمیانه و دریای مدیترانه است که معمولا برای تهیه آن از گوشت گوسفندی، بامیه و گوجه فرنگی، فلفل و پیاز استفاده میشود.
گوشته را تکهتکه خرد میکنیم و سپس میشوییم و با پیاز سرخ کرده داخل قابلمهای میریزیم و در ظرف را میبندیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آب گوشت کشیده شود.
در این مرحله 2 تا 3 لیوان آب داخل گوشت میریزیم تا گوشت پخته شود و آب آن در حدود 1 لیوان گردد.
در صورتیکه با این مقدار آب گوشت پخته نشود مقداری آب به آن اضافه میکنیم.
برای اینکه بامیه لیز نشود نباید ته آن را گرفت و کمی چوب دم آن را کوتاه کنید.
در این مرحله بامیه را شسته و ظرف مناسبی را آب کرده میگذاریم جوش بیاید تا بامیه را درون آن بریزیم.
سپس کمی نمک به مخلوط اضافه میکنیم و اجازه میدهیم بامیه کمی بپزد. توجه داشته باشید که بامیه زیاد نپزد و لیز نشود.
در این مرحله بامیه را درون صافی میریزیم و رب و آبلیمو و به حد کافی نمک و فلفل را به خورشت اضافه کرده و بعد از 2 تا 3 جوش بامیه را داخل خورشت میریزیم.
سپس میگذاریم چند جوش بزند تا جا بیفتد.
درباره این سایت